Veelgestelde vragen


Tijdens het testen valt mijn tester uit.

Controleer de batterijen van uw tester, mogelijk zijn deze zo goed als leeg en dienen deze vervangen te worden. Sommige test onderdelen vergen een hogere capaciteit van de batterijen dan andere test onderdelen.
De tester geeft als de batterijen bijna leeg zijn tevens een melding in de display doormiddel van een batterij icoon.

Waar kan ik mijn serienummer vinden?

Als u uw tester omdraait en het batterijenklepje verwijderd vind u onder de geplaatste batterijen het serienummer.

GEEN LAST melding tijdens het keuren

Indien de melding GEEN LAST zichtbaar is op de display van de EazyPAT, controleer of het object wat u keurt is ingeschakeld. Bij sommige te testen apparaten is de belasting te laag om de EazyPAT gedetecteerd te worden.

Druk nogmaals op de test toets van het type test wat u wilt doorlopen om verder te gaan.

Mijn tester geeft TABEL aan tijdens het keuren

Indien de gemeten weerstandswaarde van de beschermingsleiding tussen de 0.3 en 1,0 Ω bedraagt komt de melding TABEL op de display.
De afkeurgrens van de weerstand van een kabel is afhankelijk van de lengte van de kabel. Als de waarde tussen de 0.3 en 1,0 Ω ligt is de afkeurgrens te bepalen via onderstaande tabel. Deze tabel vind u tevens terug in de handleiding van de EazyPAT tester.

Mijn tester dient gekalibreerd te worden, hoe gaat dit in z’n werk?

Als u uw test- of meetapparaat bij Wabtec Netherlands ter kalibratie en/of ter reparatie aanbiedt, dient u het online formulier in te vullen: Klik hier om naar het kalibratie- en reparatieformulier te gaan.