Beurzen & evenementen


Beurzen 2018

 


 

logo-middle-east-electricity.png  

Middle East Electricity

6  - 8 maart 2018

MEE is het belangrijkste internationale handelsevenement in het Midden-Oosten voor de energiesector, met toegewijde productsectoren voor energieopwekking, transmissie en distributie, verlichting, zonne-energie en gloednieuw in 2018 - Energieopslag en -beheeroplossingen.

Bezoek de website van het evenement ... 

 


 

logo-hannover-messe-2018.png  

Hannover Messe

23 - 27 april 2018

Van individuele componenten tot de complete intelligente fabriek, maar ook actuele trends zoals energie-efficiëntie, lichtgewichtbouw en additieve productie - bij HANNOVER MESSE krijgt u een compleet beeld van de industriële waardetoevoegende keten onder één dak - in Hannover en wereldwijd.

Bezoek de website van het evenement ...

 


 

logo-elektrovakbeurs-hardenberg-2018.png  

Elektro Vakbeurs 2018

11 - 13 september 2018

Elektro Vakbeurs is thuiskomen voor Elektro professionals en zorgt ervoor dat bezoekers met een agenda vol afspraken en een hoofd vol inspiratie huiswaarts keert. Bovendien, met op zak een portefeuille vol nieuwe kansen! Als exposant bent u gegarandeerd van drie effectieve beursdagen, waarbij de gemoedelijke sfeer kenmerkend is. De ontspannen, ongedwongen setting tezamen met de belangrijke branche inzichten zijn de succesfactoren van deze beurs.

Bezoek de website van het evenement ...

 


 

logo-innotrans-2018.png  

InnoTrans

18 - 21 september 2018

InnoTrans is de toonaangevende internationale vakbeurs voor transporttechnologie en vindt elke twee jaar plaats in Berlijn. InnoTrans is onderverdeeld in de vijf beurssegmenten Railway Technology, Railway Infrastructure, Public Transport, Interiors and Tunnel Construction en bezet alle 41 zalen die beschikbaar zijn op het beursterrein van Berlijn. De InnoTrans Convention, het ondersteuningsprogramma op het hoogste niveau van het evenement, vult de vakbeurs aan.

Bezoek de website van het evenement ...