Beurzen & evenementen


Beurzen & evenementen

 


 

logo-hannover-messe-2018.png  

Hannover Messe

1 - 5 april 2019

Van individuele componenten tot de complete intelligente fabriek, maar ook actuele trends zoals energie-efficiëntie, lichtgewichtbouw en additieve productie - bij HANNOVER MESSE krijgt u een compleet beeld van de industriële waardetoevoegende keten onder één dak - in Hannover en wereldwijd.

Bezoek de website van het evenement ...

 


 

logo-elektro-vakbeurs-gorinchem.png  

Elektro Vakbeurs Gorinchem 2019

14 - 16 mei 2019

Op 14, 15 en 16 mei 2019 komen in Gorinchem twee werelden bij elkaar: Installatie & Elektro Vakbeurs. De ontwikkelingen in de installatie- & elektrobranche gaan razendsnel en de rol van de installateur is aan het veranderen. Om al deze ontwikkelingen en veranderingen bij te houden is kennis nodig, vakkennis! Daarom staan de twee vakbeurzen deze drie dagen in het teken van De Installateur van de Toekomst.

Bezoek de website van het evenement ...

 


 

logo-elektro-vakbeurs-gorinchem.png  

Elektro Vakbeurs Hardenberg 2019

10 - 12 september 2019

Elektro Vakbeurs is al jaren dé plek waar de elektro professional nieuwe ontwikkelingen en producten op het gebied van elektrotechniek komt ontdekken. Als exposant ontmoet u in een ongedwongen setting de E-Installateur uit het noordoosten van Nederland. Voor u het beste moment om uw relaties te spreken en nieuwe klanten te ontmoeten.

Bezoek de website van het evenement ...

 


 

logo-innotrans-2018.png  

InnoTrans

22 - 25 september 2020

InnoTrans is de toonaangevende internationale vakbeurs voor transporttechnologie en vindt elke twee jaar plaats in Berlijn. InnoTrans is onderverdeeld in de vijf beurssegmenten Railway Technology, Railway Infrastructure, Public Transport, Interiors and Tunnel Construction en bezet alle 41 zalen die beschikbaar zijn op het beursterrein van Berlijn. De InnoTrans Convention, het ondersteuningsprogramma op het hoogste niveau van het evenement, vult de vakbeurs aan.

Bezoek de website van het evenement ...