Kerncompententie


Kerncompententie

‘Alle producten worden ontworpen, getest en geproduceerd volgens de strengste internationale standaarden en altijd met betrouwbaarheid en veiligheid als uitgangspunt’.

R&D – zorgvuldig luisteren

Na zorgvuldig luisteren naar klanten en hun behoeften begrijpen, zijn research, ontwikkeling en ontwerp de cruciale 3-eenheid in de creatieve dienstverlening de Mors Smitt Group. Nauwe samenwerking met klanten geeft duidelijk inzicht in alle belangrijke prestatie- en veiligheidsfactoren voor betrouwbare componenten / oplossingen. Ervaren personeel (ca. 35 engineers) gedreven door trots en betrokkenheid, denkt proactief mee en is veelzijdig in haar benadering. Ze hebben de beschikking over de nieuwste hard- en software om klantverzoeken om te zetten in zeer betrouwbare en praktische producten.

Geen compromissen

Geen compromissen worden gedaan om hoogwaardige MTBF componenten te leveren, die de gevraagde levensduur overtreffen. Eenvoudige installatie en vervanging, stijlvolle vormgeving, intuïtieve bediening, volledige management controle en 100 % testen met unieke testprotocollen leidt tot onbetwistbare betrouwbaarheid en certificering volgens de hoogste industriële standaarden.

Proactieve project management

Proactief project management vereist nauwe samenwerking, nauwkeurige stroomdiagrammen, het dragen van verantwoordelijkheden, open communicatie en soepele implementatie. Type testen en het inbedrijfstellen wordt door dezelfde toegewijde technici gedaan die verantwoordelijk zijn voor het ontwerp en de product integriteit. Niets wordt aan het toeval overgelaten.