Veelgestelde vragen

Is de software voor de PHA 3300 te gebruiken op Windows Vista, Windows 7 of Windows 8?

Nee, de software is niet geschikt voor deze besturingssytemen, tevens is er geen update met software welke wel geschikt is. De PHA 3300 is een uitlopend product en niet meer in productie. De opvolger is de PHA 4400, deze is wel geschikt voor de bovengenoemde besturingssystemen.

Mijn tijd en/of datum word niet onthouden door de tester.

Dit word veroorzaakt doordat de interne back-up batterij uitgeput is en vervangen dient te worden.
Neem contact op met de afdeling Support voor verdere ondersteuning, telefoon: 030-2850235 of per e-mail: rma.msbv@wabtec.com

Wat betekenen de afkortingen welke zichtbaar zijn op de display van de PHA 3300?

Symbool

Betekenis

U

Voltage

I

Current

P

Active power

S

Apparent power

Q

Reactive power

I0

RMS neutral conductor current

PF

Power factor

Cos

Voltage – current phase angle

THD

Total harmonic distortion

H

Individual harmonic (%)

H

Individual harmonic (V or A)

IP

Integration period

x

Phase

t

Total

i

Inductive (with P, Q or PF symbol)

c

Capacitive (with P, Q or PF symbol)

+

Positive (with P, Q or PF symbol)

-

Negative (with P, Q or PF symbol)

n

Harmonic number (with H or h symbol)

a

Avarange (with any general symbol)

m

Max or min (with any general symbol)

na

Not available

pn

N° of inputs cycles in integration period (IP)

hpn

N° of inputs cycles for harmonic in IP (pn/8)

ppn

N° of inputs cycles for powers

upn

N° of inputs cycles for voltages

PC

Personal computer

cr

Crest factor

pb

Power break time inside IP

Mijn tester dient gekalibreerd te worden, hoe gaat dit in z’n werk?

Als u uw test- of meetapparaat bij Wabtec Netherlands ter kalibratie en/of ter reparatie aanbiedt, dient u het online formulier in te vullen: Klik hier om naar het kalibratie- en reparatieformulier te gaan.