Hoe kom ik het instellingen menu?

Houd de verlichtingstoets linksonder naast het beeldscherm ingedrukt en draai de keuze schakelaar welke aan de rechterzijde van het beeldscherm zit een positie.

Mijn USB aansluiting werkt niet

Controleer of de tester ingesteld staat op USB of RS232 in het instellingen menu van de tester. Houd de verlichtingstoets linksonder naast het beeldscherm ingedrukt en draai de keuze schakelaar welke aan de rechterzijde van het beeldscherm zit een positie. Ga vervolgens naar INSTELLEN COMM. Met de pijltjestoetsen en druk op de TEST knop, de aansluiting waar een > symbool voorstaat is als actief ingesteld.