Corporate | Railway | Industry
Taal:

Industriële relais

Het unieke D relais & C relais en alle beschikbare opties en uitvoeringen zijn ontworpen door jarenlange samenwerking met klanten uit diversen industrieën. De bewezen en zeer betrouwbare technologieën worden in een toenemend aantal zware/veeleisende en/of kritische applicaties toegepast, met name in de energie sector, petrochemie, waterzuivering en spoorweg industrie.

Het ‘Solve-allTM’ D relais concept bied de flexibiliteit om een relais naar eigen wens samen te stellen door verschillende opties te combineren, zelfs voor kleine aantallen. Dankzij een veelvoud aan mogelijkheden is er in de D-serie voor iedere toepassing een geschikt relais.

  • Contact opties
  • Spoel opties
  • Algemene opties
 
 
Industriële relais
Direct schakelende plug-in relais

Direct schakelende plug-in relais

Direct schakelend insteek relais voor diverse industriële toepassingen in veeleisende/kritische applicaties. Diverse modellen/series beschikbaar.
Snel schakelend trip relais

Snel schakelend trip relais

< 7ms

Snel schakelende D-serie relais met een schakeltijd van < 7ms. Uitermate geschikt voor veeleisende toepassingen in kritische applicaties.
Bistabiel / Kip relais

Bistabiel / Kip relais

Bistabiel / Kip relais met een mechanische of magnetische vergrendeling. De contacten veranderen van status bij een spanning puls.
Tijdrelais

Tijdrelais

Elektronische D-serie tijdrelais in diverse uitvoeringen beschikbaar. Betrouwbare tijdrelais voor gebruik in veeleisende applicaties.
Meet- & bewaking relais

Meet- & bewaking relais

Elektronische meet & bewaking D-serie relais. Geschikt voor het spanning of stroom bewaking toepassingen in kritische applicaties.
Relais voeten & accessoires voor D-serie relais

Relais voeten & accessoires voor D-serie relais

Compleet overzicht van alle voeten & accessoires met verschillende bevestiging en aansluit methodes voor de bovenstaande D-relais & C- relais.

                                                                   © Mors Smitt 2018