Verklaring over de Coronavirus-situatie

Verklaring over de Coronavirus-situatie

25-02-2020
Ede, 25 februari 2020 - Wabtec Nederland / Mors Smitt volgt de evolutie van de Coronavirus-situatie op de voet en volgt het reisadvies van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) dat ons wereldwijd raakt. De gezondheid en veiligheid van onze klanten, medewerkers en collega's is altijd onze topprioriteit.

We hebben geïnstrueerd dat onze medewerkers alle niet-essentiële reizen van en naar China en Italië vermijden.

Aanvullende beperkingen en annuleringen van evenementen kunnen optreden als we de ontwikkelingen en acties van organisatoren en reisbureaus op de voet volgen. Het bedrijf informeert het personeel regelmatig over de situatie en over de nodige voorzorgsmaatregelen. Mors Smitt Asia in Hong Kong houdt zich aan de Chinese overheidseisen voor personeel om vanuit huis te werken en faciliteert werknemers zodat ze niet naar hun werk hoeven te reizen waar mogelijk.

Met betrekking tot de impact op het bedrijfsleven vormen binnenlandse en wereldwijde reisbeperkingen voor China een aantal logistieke uitdagingen. Onze Chinese productiefabriek in Zhongshan in de provincie Guangdong is gestart en heeft een capaciteit van 90%. We blijven de situatie evalueren en controleren mogelijke effecten op productie en leveringen.

We zullen updates verstrekken wanneer dit relevant is en naarmate de situatie zich ontwikkelt.

Wabtec Nederland
Mors Smitt
RMS Mors Smitt
Terug naar het overzicht