Beste relatie,

Iedereen is zich bewust van de COVID-19-situatie welke van invloed is op de gezondheid, veiligheid en het bedrijfsleven van mensen over de hele wereld. Landen nemen (verschillende) maatregelen om het probleem in te perken en de effecten van de situatie te verzachten. Bij de Mors Smitt-bedrijvengroep volgen we strikt de overheid- en bedrijfsrichtlijnen.


Veiligheid

We hebben geleerd van onze fabriek in China die zich sinds begin dit jaar in de COVID-19-situatie bevindt.
Sinds februari 2020 zijn er preventieve en sanitaire maatregelen genomen om mensen te beschermen. Dagelijks updaten we, veranderen we wat er gedaan moet worden om mensen te beschermen en zaken zo goed als realistisch mogelijk voort te zetten.


Bereikbaarheid

Onze verkoop- en ondersteuningsteams zijn erin geslaagd het serviceniveau hoog te houden en bereikbaar te blijven via telefoon en e-mail en zullen uw vragen zo goed mogelijk blijven beantwoorden en samenwerken met de productieteams om te proberen aan uw verzoeken te voldoen. Service- en kalibratieteams zijn nog steeds actief en we blijven u ondersteunen.

Leveringen

Net als iedereen vertrouwen we erop dat leveranciers materialen en transport blijven leveren die ons de materialen en onze producten naar onze klanten brengen. Dankzij uitstekend management, robuuste supply chain en de beschikbaarheid van geavanceerde supply chain planning-technologieën hebben we de beschikbaarheid van onze producten kunnen maximaliseren.

Leveranciers / onderaannemers die een van onze locaties bezoeken, worden verzocht de veiligheidsrichtlijnen strikt te volgen.

Hoogachtend,

Arne Wijnmaalen
Group Managing Director - Relays Train Protection & Energy / Mors Smitt