Corporate | Railway | Industry
Taal:

Software


De ondersteunende software geschikt voor de Test en Meetapparatuur van Nieaf-Smitt, geschikt voor het koppelen van apparatuur aan de PC om gegevens uit de testapparatuur te downloaden. Deze software voldoet volledig aan de nieuwste normen en gebruikerseisen.
 
Om de ontwikkelingen bij te houden, kunnen echter upgrades nodig zijn. Onder downloads vindt u programma's, waarmee u zelf de functionaliteit van uw softwarepakket aan de laatste stand van zaken kunt aanpassen.
 

EazyPAT 3140USB certificatie tool.

Hiermee is de uitvoer van de EazyPAT 3140USB te verwerken tot certificaten.

Klik hier om de EazyPAT 3140USB certificatie tool te downloadenPATManager v4 evaluatie, software

PATManager is het administratiepakket voor het registreren van elektrische apparaten die volgens de NEN 3140 norm periodiek getest dienen te worden. Dit is een evaluatie versie waarmee u 30 dagen lang beschikt over een volledig werkende versie van PATManager. Elke Database die u gedurende deze tijd maakt is volledig te gebruiken in een geregistreerde versie van PATManager v4.
 
 


PATManager v3, software

Indien u een licentienummer van de PATManager v3 heeft kunt u via de onderstaande link de bijbehorende software downloaden. Indien u geen licentienummer heeft dient u de PATManager v4 evaluatie software te downloaden.

*Let op* de PATManager v3 software is niet geschikt voor gebruik op Windows 8 en 10. Neem contact op met Mors Smitt voor informatie over een update.

 PATManager v2, software

Indien u een serienummer & vrijgavecode heeft van de PATManager v2 kunt u via de onderstaande link de bijbehorende software downloaden. Indien u geen serienummer en vrijgavecode heeft dient u de PATManager v4 evaluatie software te downloaden.
 
*Let op* de PATManager v2 software is niet geschikt voor gebruik op Windows Vista, 7, 8 en 10. Neem contact op met Mors Smitt voor informatie over een update.
 

PATManager v1.2, software

Indien u een serienummer & vrijgavecode heeft van de PATManager v1.2 kunt u via de onderstaande link de bijbehorende software downloaden. Indien u geen serienummer en vrijgavecode heeft dient u de PATManager v4 evaluatie software te downloaden.

*Let op* de PATManager v1 software is niet geschikt voor gebruik op Windows Vista, 7 of 8. Neem contact op met Mors Smitt voor informatie over een update.

Neem contact op met Mors Smitt


Pats-W v2, software

De Pats-W v2 software is niet online te downloaden. Wij verzoeken u om per e-mail contact op te nemen met onze Helpdesk en een factuur door te zenden waar de aanschaf van de Pats-W software op vermeld staat. Na ontvangst van de factuur word uw registratie er bij gezocht en de software per e-mail retour gezonden aan u.

*Let op* de Pats-W v2 software is niet geschikt voor gebruik op Windows Vista, 7, 8 en 10. Neem contact op met Mors Smitt voor informatie over een update.


Pats-W v1, software

De Pats-W v1 software is niet online te downloaden. Wij verzoeken u om per e-mail contact op te nemen met onze Helpdesk en een factuur door te zenden waar de aanschaf van de Pats-W software op vermeld staat. Na ontvangst van de factuur word uw registratie er bij gezocht en de software per e-mail retour gezonden aan u.

*Let op* de Pats-W v1 software is niet geschikt voor gebruik op Windows Vista, 7 of 8. . Neem contact op met Mors Smitt voor informatie over een update.

 


PATManager rapporten viewer

Geschikt om voorbeeldrapporten te bekijken welke in PATManager opgesteld zijn.
Datatransfer, software

Programma voor het versturen van configuratie data naar de EazyPAT XE en voor het testen/analyseren van data via de COM poort.

 Test 'N' Tag logo (NI Logo), software

Software voor het uploaden van een logo naar MultiPAT XE of MultiPAT 3140 ten behoeve van Test N Tag label printer.

 


PV Link, software

PV Link is software pakket voor het uitlezen van de EazyPV solar tester. Middel deze software kunnen alle opgeslagen resultaten worden gedownload naar de pc.

Klik hier om de PV Link te downloadenEazyPV & EazyPAT 3140 USB drivers

  • EazyPV & EazyPat 34140 USB driver
  • Deze USB driver is geschikt voor de EazyPV als voor de Eazypat 3140 USB.
  • Indien uw meetinstrument niet automatisch/geinstalleerd word door Windows, dient u de USB driver te installeren.
 
 


E-test, software

Software voor het uit lezen van de CMB-S installatietester.

Klik hier om de E-test software te downloadenNI305R digital multimeter, software

Communicatie software voor de NI305R digitale multimeter.

 


E-test, installatietesters, software

Deze communicatiesoftware is geschikt voor de installatietesters ( ERT-S, ELT-S, IRT-S, RCT-S ) en de combinatietester Combi Compact. Hiermee kunt u gegevens downloaden en opslaan, om deze vervolgens in programma's als Word, Excel, databaseprogramma's te bewerken en/of verwerken.PHA3300 & PQA6600, Power Harmonics Analysers, software

Communicatie software geschikt voor de Power Harmonics Analysers. De juiste software voor uw tester is afhankelijk van de firmware versie. Om te controleren welke firmware versie u heeft dient u de meter aan te zetten en rechts onder op het beeldscherm ziet u uw firmware versie.
 
Indien u firmware versie lager dan 4.0 gebruikt, gebruik dan Powerlink software v1.57
 
Indien u firmware versie 4.0 t/m 5.2 gebruikt, gebruik dan Powerlink software v4.4
 
Indien u firmware versie 5.2 gebruikt, gebruik dan Powerlink software v5.2
 
Indien u firmware versie 5.4 gebruikt, gebruik dan Powerlink software v5.4
 
Indien u firmware versie 5.5 gebruikt, gebruik dan Powerlink software v5.5
 


USB naar serieel converter drivers

Indien uw tester is uitgerust met een serieele RS 232 aansluiting en uw computer/notebook deze aansluiting niet heeft dient u een USB naar serieel coverter kabel te gebruiken. Aanvullende informatie omtrent deze kabel kunt u vinden op de product pagina.

Klik hier om naar de productpagine te gaan.
 
Voor meer in deel van de computers/notebooks functioneert deze kabel volgens het 'plug-and-play' principe. Indien de kabel niet automatisch geinstaleerd word kunt u de drivers voor de USB naar serieel converter downloaden via een van de onderstaande links.
 
Profilec USB naar Serieel converter drivers
FTDI USB naar Serieel converter drivers
(deze drivers zijn ook geschikt voor 64bits systemen)
 


Signal Calibration Box (SCB)

Software voor de Signal Calibraton Box (SCB). Afhankelijk van de gebruikte versie kunt u hieronder de software inclusief de handleiding downloaden:


SCB-V 1.10

Klik hier voor de SCB-V 1.10 software & manualSCB-V2

Klik hier voor de SCB-V2 software & manual

 

SCB-V2.1
 
 
 
 
 

                                                                    © Mors Smitt 2018